Startup vállalkozásokkal való kapcsolatfelvétel, inkubációs programunk és szakmai hozzáadott értékünk bemutatása Pécsett

2017. augusztus 30.

Szentágothai János Kutatóközpont; 7624 Pécs, Ifjúság útja 20. ; A épület 103.

A SinguLab Inkubátor Zrt. a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programjában meghirdetett GINOP-2.1.5-15 – Innovációs ökoszisztéma (start-up és spin-off) pályázati konstrukciójára nyújtott be sikeres pályázatot (pályázatról bővebben; a SinguLab Zrt. a Negos Zrt. jogutódja). A pályázati felhívás keretén belül a SinguLab Inkubátor Zrt. inkubátora olyan startup-ok részére helyez ki kockázati tőkét és vissza nem térítendő támogatást, melyek magvető (pre-seed és seed) fázisban vannak, gyors nemzetközi növekedési potenciállal rendelkeznek, és innovatív ötleteken alapulnak.

2017. augusztus 30-án – Pécsett, a Nemzeti Agykutatási Program 7. Pannon Symposium társrendezvényeként – került megrendezésre rendezvényünk, melynek célja startup vállalkozásokkal való kapcsolatfelvétel, inkubációs programunk és szakmai hozzáadott értékünk bemutatása volt.

Rendezvényünk keretében az inkubációs programunkon és a szakmai hozzáadott értékünk bemutatásán túl első kézből tájékoztattuk résztvevőket a társadalmi egyeztetésre előzetesen megjelenő Címzetti Felhívásunkról. Az érdeklődők részére Kollégáink kerekasztal beszélgetés és egyéni konzultáció keretében is rendelkezésre álltak.